QMentor

 - vejen til bedre kvalitet og forretning

Om QMentor

 

x Om QMentor
QMentor er etableret i 2006 af Henrik Prætorius.
QMentor har løst opgaver for både private og offentlige virksomheder indenfor industri, byggeri, service og grossistvirksomhed.

x Mission
At dele en mangeårige erfaring med at implementere simple og effektive ledelsessystemer og kvalitetsstyring af projektledelse og produkt udvikling med mine kunder. Med overblik, enkelthed, og fælles værdier som de bærende elementer.

x Kompetencer
Opbygning og vedligeholdelse af certificerede ledelsessystemer.
Ledelse, projektledelse, strategisk kvalitetsledelse.
Udvikling og træning af projektledere i kvalitetsstyring af projekter.
Planlægning og implementering af informations- og vidensdeling.

x Baggrund
Jeg har en lang karriere indenfor elektronikindustri, som bl.a. tæller udviklingingeniør, projektleder, udviklingschef, PTA chef, og senest kvalitetschef.

Min erfaring er kommet gennem stillinger hos førende danske firmaer, såsom NKT Elektronik (nu Tellabs), Thrane & Thrane og RE Technology (nu Scientific-Atlanta Denmark). For Scientific-Atlanta har jeg bl.a. trænet projektledere i kvalitetssikring af udviklingsprojekter, samt deltaget i implementering af en fælles europæisk certificering efter ISO9001 og TL9000.

Dertil kommer en del praktisk erfaring indenfor fremstillingsvirksomhed, håndværk og byggeri, reparation og vedligehold af motorkøretøjer

x Uddannelse
Civilingeniør, MSEE. Fra en lang liste over kurser og efteruddannelser, der syntes jeg det er værd at nævne DIEU's "Quality Systems Manager" uddannelse, samt Six-Sigma Yellow belt hos BMG (Breakthrough Management Group).

HPr  Henrik Prætorius

Linkedin .. se mere på Linkedin

Kontakt QMentor - hvis du vil vide mere .. .